Dženifer Garner prvi put objavila snimak bez odeće VIDEO

Holivudska glumica Dženifer Garner retko na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je obnažena ili u bikiniju, a nedavno je na Instagram stavila kratak snimak na kom je svetu pokazala mali deo svoje intime.

Utorak, 23.02.2021.

09:25

Izvor: Super žena

Dženifer Garner prvi put objavila snimak bez odeće VIDEO
Foto: Shutterstock/DFree

Podeli:

Dženifer Garner je ovaj snimak uradila kao reklamu za proizvod za kosu, a na njemu se pojavljuje naga dok se opušta u kadi u penušavoj kupki.

Telo glumice sakrila je kada, pa i ako nosi nešto, na snimku to ne može ni da se nasluti.

Objavu je za samo 12 sati videlo skoro milion ljudi, a glumica je dobila i brojne komplimente. Publiku je, kao i obično, oduševila svojim očaravaućim osmehom.

Javnost voli Dženifer, jer nije rob ideala savršenstva i mladolikosti koji Holivud stalno nameće.

Magazin "Pipl" (People) proglasio ju je 2019. godine najlepšom ženom na svetu. Tada je otkrila da je tajna njenog izgleda u tome što je naprosto zadovoljna sobom.

"U mojoj porodici fizički izgled nikada nije igrao veliku ulogu. Nikada se nisam osećala kao neka lepotica, takav stav nije bio deo mog života. Ipak, osećala sam se dobro u svom telu, bila zadovoljna sobom, i stvar je zapravo u tome", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.