"Nisam mislila da ću biti verena sa nekim ko zarađuje od bacanja lopte" FOTO

Glumica Šejlin Vudli potvrdlia da se verila sa Aronom Rodžersom, igračem američkog fudbala u timu Grin Bej pekersi.

Utorak, 23.02.2021.

13:45

Izvor: super zena

Foto: Shutterstock/Denis Makarenko

Podeli:

Šejlin Vudli je govorila o svojoj vezi sa sportistom u emisiji kod Džimija Felona i rekla da su oni vereni već neko vreme.

Rodžers (37) se u februaru, na primanju svoje treće nagrade za najboljeg igrača, zahvalio i svojoj verenici, ali nije rekao o kome se radi.

"Da, vereni smo. To nije nikakva vest. Sada su svi oduševljeni oko toga, a mi smo vereni duže vreme", rekla je Šejlin Vudli.

Ona (29) je rekla da nikada nije išla ni na jednu utakmicu svog budućeg muža naglašavajući da je razlog za to ograničenje uvedeno zbog pandemije koronavirusa.

*ALT

Dodala je i kako pre nego što je upoznala Rodžersa nikada nije pogledala nijednu utakmicu američkog fudbala.

"On je, pod broj jedan, jedno divno ljudsko biće, ali nikada nisam mislila da ću biti verena sa nekim ko zarađuje od bacanja lopte", dodala je Šejlon Vudli.

Rekla je i kako je saznala da se bavi američkim fudbalom čim su se upoznali, ali da nije znala mnogo o njegovoj karijeri. Kaže i da je sada prijatelji teraju da na internetu pogleda snimke njegovih najboljih momenata na terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.