Što je starija, sve više liči na mamu: Ćerka poznate glumice oduševila novom bojom kose FOTO

Ava Filip ranije je negovala plavu kosu kao njena majka Ris Viderspun, a nedavno je počela da eksperimentiše sa bojama i sad nosi boju kose za koju bi se retko ko odlučio.

Sreda, 03.03.2021.

15:54

Izvor: Super žena

Što je starija, sve više liči na mamu: Ćerka poznate glumice oduševila novom bojom kose FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Otkako je ušla u tinejdžerske godine, Avi Filip, ćerki glumaca Ris Viderspun i Rajana Filipa, stalno govore da je ista majka. Sada je 21-godišnja Ava već prava mlada žena koja osvaja svet lepote. Ava je zablistala kao model za brend boja za kosu "Hally Hair", a njena transformacija oduševila je fanove.

Iako je godinama nosila plave lokne poput majke, tek je nedavno počela da eksperimentiše sa bojom kose, a sada se odvažila da isproba ljubičastu. Ava je sa "Hally Hair" pomogla da se napravi nova ograničena nijansa za novu liniju boja za kosu, prikladno nazvanu "Ava-lanche".

Ovom saradnjom se pohvalila na Instagramu, a reakcije njenih pratilaca su i više nego pozitivne.

"Odlično ti stoji!", "Volim ovu boju na tebi", "Sada znam kako bi Ris izgledala sa ljubičastom kosom", bili su neki od komentara oduševljenih obožavalaca.

Neobična nijansa ljubičaste sa primesama sive Avi zaista divno stoji, smatra i Ketrin Vinokur, izvršna direktorka i osnivačica kompanije.

"Oduševljeni smo što najavljujemo prvu saradnju u boji kose s Avom Filip. Ava je tako dobro usklađena sa 'Hally' i našom misijom da na jednostavan i lagan način unesete malo zabave u vaš izgled", izjavila je direktorka.

"Kao neko ko redovno boji kosu kod kuće, Avina perspektiva bila je toliko vredna tokom našeg petomesečnog razvojnog procesa. Voleli smo da sa njom stvaramo ovu prilagođenu 'prašnjavu', lila nijansu", dodala je Ketrin Vinokur.

Rajan Filip i Ris Viderspun uz Avu imaju i 17-godišnjeg sina Dikona. Upoznali su se i zaljubili na snimanju filma "Okrutne namere", a u braku proveli 8 godina, sve dok 2008. godine nisu potpisali papire za razvod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.