Nežno i šik! Poklanjamo vam za 8. mart poklon set Cherry Chic "Afrodita" kozmetike

Želite nekog da obradujete za 8. mart? Možda želite sebi da ulepšate dan? Igrajte se sa nama, poklanjamo pet setova sjajne kozmetike

Četvrtak, 04.03.2021.

10:56

Izvor: B92

Nežno i šik! Poklanjamo vam za 8. mart poklon set Cherry Chic

Podeli:

U saradnji sa kozmetikom "Afrodita" poklanjamo vam pet setova neodoljivog voćnog koktela nege i opojnih mirisa- Cherry Chic za 8. mart.

Pet čitateljki dobiće po kozmetički set koji je prava pozivnica za savršene trenutke isprepletene opojnim mirisima trešnje. Ako želite zavidnu hidrataciju, negu i neverovatno mirisnu kožu, probajte set Cherry Chic u kombinaciji gela za tuširanje i mleka za telo. Miriše na ljubav, lepotu i proleće koje jedva čekamo..

Dovoljno je da ispod ovog teksta u komentaru napišete zašto želite ovaj set i kome biste ga poklonili ili da na našoj FB strani (Super zena) lajkujete i šerujete ovaj tekst i u komentaru tagujete onoga kome biste poklonili ovaj set.

Dobitnice će biti objavljene u nedelju, u 16 sati i na našem portalu i na FB strani Super žena, a poklon paketi poslati baš u ponedeljak, 8. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.