Posle unakaženih lica: Salon zatvoren, devojke i dalje idu na isti tretman

Fotografije unakaženih lica devojaka posle takozvanog brazilskog estetskog zahvata u jednom salonu uzburkale su javnost, a ni par dana posle toga interesovanje za ovaj zahvat - ne jenjava.

Četvrtak, 04.03.2021.

12:22

Izvor: Super žena

Posle unakaženih lica: Salon zatvoren, devojke i dalje idu na isti tretman
Foto: Ilustracija - shutterstock/RomarioIen

Podeli:

"Naravno da interesovanje za ovaj zahvat nije opalo jer ovaj tretman radimo duže od pet godina, obavili smo više od deset hiljada tretmana. Mnogo je više zadovoljnih od nezadovoljnih", rekla je danas za B92 O.M. iz estetskog centra Maderoterapija, u kojem se devojkama desio nemili incident.

Ipak, beogradski salon je zatvoren jer, kako O.M. objašnjava, čekaju da sa pravnicima završe proceduru oko pretnji koje konstantno dobijaju, kao i hakerskih napada. Inspekcija nije dolazila, a prema njenim rečima, nije nagovešteno ni da bi dolazili. Salon u Banjaluci i dalje radi isti ovaj tretman na koji devojke dolaze.

Zastrašujuće fotografije unakaženih žena u Srbiji zatrpale su društvene mreže. Kako je prethodnih dana navođeno u medijima, sve one su posle takozvanih brazilskih estetskih zahvata dobile kraste, opekotine i ožiljke a neke od njih su odlučile da tuže salon O.M. u kojem se sve dogodilo. Njih pet i formirale su stranicu na Instagramu na kojoj su objavile fotografije.

Za ovaj salon saznale su na društvenim mrežama. Salon reklamira i jedna poznata estradna zvezda.

Jedna od devojaka, koja je davala izjave po brojnim medijima, tako je platila 1700 evra za lasersku operaciju nosa, a dobila tretman plazma penom. "U toku postupka, osetila sam da nešto nije u redu, ali nisam znala šta se dešava. Bolelo je puno, ali sam tek posle videla strašne opekotine i ožiljak. Dermatolog kod kojeg sam bila posle rekao mi je da kao da sam prošla kroz požar", rekla je za medije ranije.

Ipak, otišla je na korekciju, kako joj je preporučeno u istom salonu. Nakon korekcije, spale su kraste, ali je ožiljak bio veći. Prema njenim rečima, ožiljak će ostati do kraja života.

"Postupak po pravilu uspe, a dešava se da ako devojke diraju rukama i prstima mesta na licu, same naprave problem. Lekar je prisutan i na konsultacijama pre tretmana, tokom tretmana, kao i posle", završila je za B92 O.M.

Slučaj će epilog dobiti na sudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.