Prva dama Amerike diktira modni trend za proleće FOTO

Džil Bajden, supruga američkog predsednika Džoa Bajdena, posetila je osnovnu školu "Benjamin Franklin" u Konektikatu i srednju školu "Fort LeBoeuf" u Pensilvaniji, koje su nedavno ponovno počele sa nastavom uživo.

Petak, 05.03.2021.

10:40

Izvor: B92

Prva dama Amerike diktira modni trend za proleće FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Sa profesorima i roditeljima razgovarala je o merama koje su škole preduzele sa ciljem sprečavanja zaraze od koronavirusa i o važnosti ispunjavanja obrazovnih, društvenih i emocionalnih potreba učenika.

I sama je profesorka engleskog jezika pa se angažovala oko što normalnijeg funkcioniranja školskog sistema u vreme pandemije pa je poseta dvema školama bio logičan potez prve dame SAD-a.

Za tu poslovnu dužnost Džil je odabrala odevnu kombinaciju koja odiše jednostavnom elegancijom.

Obukla je belu haljinu dužine do ispod kolena koja lepo prati liniju tela, dok je gore nosila sako klasičnog kroja u prljavo roze boji.

*ALT

Pažnju su privukle i cipele američke prve dame, model na visoku potpeticu od brušene kože u najnežnijoj nijansi roze boje. Štikle imaju i jedan vrlo romantični detalj, vezuju se oko zloba. Cipele idealne za prolećne dane Džil Bajden je nosila uz mrežaste najlonke boje kože koje prolepšavaju noge i sakrivaju eventualne nedostatke.

I maske za lice postale su neizostavni modni dodatak, a prva dama SAD-a boju svoje maske uskladila je s bojom sakoa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare