Hilarija Boldvin zahvalna specijalnim anđelima zbog rođenja bebe

Hilarija Boldvin, supruga poznatog glumca Aleka Boldvina, otvorila se na društvenim mrežama i govorila o rođenju šestog deteta, ćerke Marije Lusije.

Petak, 05.03.2021.

15:45

Izvor: Fox news

Hilarija Boldvin zahvalna specijalnim anđelima zbog rođenja bebe

Podeli:

U četvrtak je instruktorka fitnesa Hilarija Boldvin (37) na Instagramu podelila da su ona i njen suprug, samo pet meseci posle rođenja sina Eduarda Pao Lukasa, dobili još jedno dete.

"Srca su nam ispunjena velikom zahvalnošću. Najmlađi Boldvin je toliko čeznuo da ima malu sestru. Mnogi od vas se sećaju da su naša deca krajem 2019. godine izgubila sestru staru četiri meseca. Ne prođe dan da ne patimo zbog tog dubitka. Kada sam saznala da nam je beba umrla rekla sam ostaloj deci da će im se sestra doći, samo ne tada", napisala je Hilarija i dodala da je nikada ništa neće zameniti, ali da su dve divne duše ušle u njihov život i da su počastvovani što ih poznaju.

Stručnjak je protumačio objavu i objasnio kako je Edu njihova beba duge, a da su specijalni anđeli pomogli da Lusija dođe na svet.

"Maríja Lusija Viktorija i Eduardo Pau Lukas: Naše bebe koje donose svetlost u naše živote, skoro kao blizanci Volimo vas mnogo", napisala je.

Lusiju je navodno na svet donela surogat majka.

Boldvinovi imaju i ćerku Karmen Gabrijelu i sinove Romea Aleksandra Davidam Leonarda Anhela Čarlsa i Rafaela Tomasa.

Alek iz braka sa Kim Bejsinger ima ćerku Ajerlend (25).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare