Korisni saveti fitnes instruktorke: Pravilne vežbe i ishrana VIDEO

Kloi Ting je fitnes zvezda koja ima 18,4 miliona pretplatnika na YouTube-u, a na svom kanalu deli delotvorne vežbe za postizanje izraženih trbušnjaka, kao i svoju zdravu ishranu.

Četvrtak, 11.03.2021.

08:05

Izvor: Super žena

Korisni saveti fitnes instruktorke: Pravilne vežbe i ishrana VIDEO
Foto: Shutterstock/Jacob Lund

Podeli:

Ting deli tajne svoje savršene figure peščanog sata, a za te treninge potrebno je samo 10 minuta. Inače, ova 34-godišnjakinja je nekada radila kao statističarka u korporaciji, ali je brzo napustila posao i u 29. godini pokrenula YouTube kanal.

Pet godina kasnije, Kloi ima 18,4 miliona pretplatnika na YouTube-u i dodatnih 3,2 miliona Instagram pratilaca koji gledaju njene video zapise sa vežbanja, koji sadrže savete za učvršćivanje svakog dela tela. U nedavnom videu, australijska influenserka podelila je svoj omiljeni trening za stomak koji se sastoji od 16 vežbi od 30 sekundi sa pet, odnosno 10 sekundi odmora.

Vežbe uključuju dasku sa fokusom na stezanje kukova, ‘makaze’, bočne trbušnjake, ‘bicikl’ i slično.

"Ovaj brzi trening od 10 minuta za stomak može da vam pomogne da lakše napravite trbušnjake. Sve što vam treba je ovih 16 vežbi", rekla je Kloi na YouTube-u.

Fitnes zvezda započinje svoj trening vežbom koja se obično naziva "100", a koja zahteva da sedite u položaju "visokog čamca" (lezite na pod i podignite ruke i noge i dijagonalno nagore) sa jezgrom i leđima neutralan položaj. Kada to učinite, dodaje da samo treba da idete gore-dole rukama, vodeći računa da leđa budu neutralna kako ne biste povredili donji deo leđa.

"Ova vežba može da bude izazovna, ali samo nastavite i bićete nagrađeni", rekla je.

Kloi je takođe pokazala gledaocima šta jede tokom dana. Iako su zdravi, mnogi obroci sadrže prženu hranu, što dokazuje da ne treba biti preterano oprezan da biste postigli telo iz snova. Za doručak na tiganju prži jaja, spanać i pečeni krompir začinjen solju, biberom i čilijem.

"Morate da imate ravnotežu ugljenih hidrata, masti i proteina, a krompir je zaista sjajan izvor ugljenih hidrata", kaže influenserka.

Za jutarnju užinu jede "patbings", korejski ledeni desert napravljen od iseckanog voća, a to su obično dinje i kondenzovano mleko.

"Ima prilično malo kalorija, a hranljiva vlakna dobićete iz voća", rekla je.

Kloin omiljeni ručak su krofne od tikvica sa nemasnim proteinima poput piletine, dok je za večeru obično velika činija tofu salate sa mešanim povrćem kao što su brokoli i paprika.

Njen dnevni plan obroka prikupio je čak milion pregleda otkako ga je postavila na YouTube, a pratioici su je pohvalili što promoviše uravnoteženu ishranu.

"Ono što volim kod nje je to što, kada govori o zdravoj ishrani, ne beži od hrane kao što su krompir i puter", napisala je jedna žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare