Dženifer Lopez poručila svima: Gledajte svoja posla!

Dan pošto su američki mediji objavljivali kao udarnu vest da su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez raskinuli veridbu, a oni zajedničkim saopštenjem rekli da nisu baš, pop diva se prvi put oglasila na svom Instagramu.

Nedelja, 14.03.2021.

21:30

Izvor: B92

Dženifer Lopez poručila svima: Gledajte svoja posla!
Foto: Profimedia

Podeli:

Celodnevna drama koju je juče započeo magazin "Pipl" a završio objavom o raskidu i CNN, juče je završena zajedničkim saopštenjem Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza sa samo jednom rečenicom:"Radimo na nekim stvarima".

Mediji su uz ovo saopštenje navodili i dalje da problema u odnosu najpopularnijeg para Amerike očigledno ima, dovodili u vezu rijaliti zvezdu sa kojom se Rodrigez dopisuje već duže vreme a podsećali i da je sama Lopez nedavno potvrdila da njih dvoje idu na zajedničku terapiju.

Danas popodne, Lopez se oglasila prvi put posle cele ujudurme i to vrlo posebnom porukom.

Na svom Instagramu postavila je rep pesmu (obratite pažnju na reči), sa videom montiranim od njenih fotografija, a poruka je više nego jasna svima:"Gledajte svoja posla".

Bez napisane reči, kroz montirani video, malo gnevna pop diva, oglasila se na radost svojih fanova. Za prva dva sata, video je pregledalo više od milion i po ljudi, a poruke koje su joj ostavljali reči su podrške i oduševljenja:"Kaži im, kraljice", "Pokaži im kako se to radi", "Zapamtite da je ona iz Bronksa" i slično.

Sa druge strane, proslavljeni sportista Aleks Rodrigez nije bio mnogo rečit. U storiju je postavio fotografiju čaše vina za laku noć, i drugu za dobro jutro Majamiju.

Ipak, sve komentare sa poslednjeg posta, a bilo ih je juče više od sedam hiljada, obrisao je. Komentari su, naravno, bili negativni i odnosili su se na njegovo "varanje" Dženifer Lopez.

Lopez se inače trenutno nalazi u Dominikanskoj republici gde snima film, a Rodrigez u Majamiju, gde se sprema za početak bejzbol sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.