Nikolina Kovač: Kad vidimo osmeh dece sve prođe

Dolazak bebe jedan je od najvećih događaja u porodici. Prema čuvenom Gotman institutu čak 67% parova navelo je kako im je zadovoljstvo brakom u velikoj meri opalo nakon rođenja deteta. Ne i kod pevača Nikoline Kovač i Saše Kapora.

Petak, 26.03.2021.

18:43

Izvor: TV Prva

Nikolina Kovač: Kad vidimo osmeh dece sve prođe
Printscreen/TV Prva

Podeli:

"Uloga roditelja nas je promenila. Nije više fokus na nama, nego na deci. Sve je podređeno njima. ALi, mi nismo zapostavili nas. Stvar je u sitnicama, malim stvarima, zagrljaju. Trudim se da dajem pažnju, ljubav, podršku, nisam bila ni lišena iste. Suprug i ja imamo male rituale i to je važno", kaže pevačica Nikolina Kovač za "150 minuta" TV Prva, koja je u braku sa pevačem Sašom Kaporom već deset godina i sa kojim ima dvoje dece. Deca su samo produbila njihove emocije, kaže Nikolina. "Znali smo šta sve to nosi. Koliko god da smo umorni, kada vidimo njihov osmeh, nas sve prođe. Nije lako organizovati se ni u bioskop da odete, u pozorište, da imate društveni život, ali je potreban voljni momenat, i najvažnije - ljubav", savet je Nikoline Kovač. Pogledajte prilog u videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare