Kad muškarci primaju komplimente: Od "sigurnosti" do "oca godine"

Kada uputite kompliment drugoj osobi, učinićete da se ona oseća bolje, ali i da stekne utisak da je sjajna, i to samo jednom rečenicom.

Ponedeljak, 05.04.2021.

13:20

Izvor: boredpanda

Kad muškarci primaju komplimente: Od
Foto: Shutterstock/Dean Drobot

Podeli:

Takođe, komplimenti podižu naše samopouzdanje. Davanje lepog komplimenta podstiče nas da tražimo dobro u drugima.

Uputiti lep komentar je umetnost sama po sebi. Nepoželjni čine više štete nego koristi, preterano lični mogu sve da upropaste, dok mnogi zvuče usiljeno.

Muškarci na Reditu podelili su najupečatljivije komplimente koje su im uputile devojke, prenosi sajt Bord panda.

Od "zgodne devojke koja hvali šešir" i navodi momka da poželi da ga nosi naredne tri godine, pa sve do izjave da "deca imaju sreću što im je on otac", izdvajamo nekoliko zanimljivih ženskih izjava:

1. Saradnica sa kojom sam pešačio do autobuske stanice rekla je: "Sa tobom se osećam sigurno", a kao velikom dlakavom momku sa ubilačkim izrazom lica i dubokim glasom, to je za mene bilo nešto apsolutno novo. Prošlo je 6 godina i još razmišljam o tom komplimentu.

2. Nakon što je mlada dama prošla pored mene, ušavši u restoran, zastala je, vratila se i rekla mi da lepo mirišem. Smeškao sam se čitav dan.

3. Tokom Noći veštica skinuo sam masku i jedna devojka je rekla: "Dođavola, trebalo bi češće da skidate tu masku". Slatka devojka.

4. Kupio sam "Redhead" duksericu i svideo se najslađoj devojci u razredu, još imam taj duks.

5. Dvadesetjednogodišnjak kod ortodonta na popravci fiksne proteze. Sestra koja je verovatno bila samo nekoliko godina starija od mene rekla mi je da imam zaista lepe plave oči, dok su joj svi prsti bili u mojim ustima. Pamtiću to još dugo.

6. Jednom mi se prijatelj podsmevao zbog šešira koji sam nosio. Nepoznata zgodna devojka je rekla: "Ne, super ti stoji". Nosio sam taj šešir skoro svaki dan naredne tri godine, dok se nije raspao.

7. "Imaš zaista lepe vene" - rekla mi je medicinska sestra prilikom izdavanja rezultata krvne slike.

8. Devojka je rekla da sam pun razumevanja.

9. Bio sam dete, a medicinska sestra mi je, nakon pokušaja samoubistva, rekla da Supermen ne postoji. Realnost je takva da većinu ljudi nije briga za mene. Moram da se brinem o sebi, jer niko drugi neće. Moram biti sopstveni heroj i imam snage za to. Bila je to teška poruka, ali mi je spasla život.

10. "Deca su zaista srećna što si im ti otac". Pitao sam se da li se dobro snalazim kao otac i osećao se nekako potišteno, ali kada sam to čuo od moje slatke supruge, znao sam da mi ide dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.