Poklon za dame: Interaktivni i kreativni planer za sve kojima je organizacija veoma važna

Za sve koji žele ne samo da vode planer, već da zaista organizuju svoje obaveze na efikasan i produktivan način.

Utorak, 06.04.2021.

15:56

Izvor: B92

Poklon za dame: Interaktivni i kreativni planer za sve kojima je organizacija veoma važna
Foto: Promo

Podeli:

Lična disciplina i planiranje svakodnevnih obaveza mogu da budu zabavna igra u kojoj dostižemo nivo samostalnosti i samopouzdanja neophodan za suočavanje sa sve većim izazovima.

Moj planer ličnog razvoja – PlanUM, u izdanju "Kreativnog centra" više je od jednostavnog planera aktivnosti u toku jedne godine. To je moćna alatka za unapređenje ličnih potencijala. Ova kreativna i interaktivna knjiga koja je istovremeno planer, dnevnik i podsetnik ima više uloga – ona je instruktor, asistent i motivator. PlanUM je zasnovan na savremenim tehnikama rešavanja problema i može pomoći čitaocima u određivanju željenih ciljeva razvoja i pravljenju detaljne mape i plana za njihovo ostvarivanje.

Podstiče planiranje budućnosti, razmišljanje o prošlosti i delovanje u sadašnjosti. Oslobađa kreativnost, podstiče sistematičnost i organizaciju, inicira odgovornost i akciju.

"PlanUM je lični prostor za vaše ideje, misli, sastanke, susrete, rasporede, zadatke, beleške, crteže, ilustracije, ciljeve, snove i sanjarenje... Naprosto, za sve što vam padne na UM. PlanUM funkcioniše kao lični trener, koji stimuliše vaš kontinuirani razvoj. On vam nudi jedinstven, strukturisan proces, u kojem se koriste tehnike i vežbe iz metodologije ličnog razvoja, s fokusom na rešenja problema", ističe autorka Aleksandra Šarović Atanasovska.

Foto: Promo

Obogaćen inspirativnim pričama i mudrim mislima iz celog sveta, ovaj planer će probuditi vaš stvaralački um, biće provodnik vaših ideja i podsticaj da neprekidno radite na sebi i ostvarujete ono što želite.

Za sve koji žele da organizuju svoje vreme i da usredsrede svoje planove na najefikasniji i najproduktivniji način, "Kreativni centar" i portal Super žena B92.net poklanjaju tri planera.

Potrebno je samo da nam se javite na mail adresu superzena@b92.net i napišete šta je to na šta želite da se fokusirate i koje ciljeve želite da ostvarite.

Iščekujemo vaše odgovore koje možete da nam pošaljete do petka, 09. aprila, kada ćemo objaviti imena dobitnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare