Pravi "Vuk sa Vol strita" vratio se starim navikama

Džordan Belfort, koji je 2007. i 2009. napisao memoare "Vuk sa Vol strita" i "Hvatajući vuka s Vol strita", a koji su potom 2013. pretvoreni u film, uhvaćen je na plaži sa lepoticama.

Četvrtak, 08.04.2021.

16:30

Izvor: superžena

Pravi
Foto: Profimedia

Podeli:

Džordan Belfort (58), američki pisac i motivacijski govornik koji je zbog manipulisanja na tržištu deonica pritvoren na 22 meseca, a na osnovu čije životne priče je i snimljen poznati film "Vuk sa Vol strita" sa Leonardom Dikapriom u glavnoj ulozi - Uskrs je proveo na plaži u američkom gradu Majamiju u saveznoj državi Floridi, gde su ga devojke prepoznale i poželele da se sa njim fotografišu.

Belfort je 2007. i 2009. godine napisao memoare "Vuk sa Vol strita" i "Hvatajući vuka s Vol strita", koji su potom 2013. godine pretvoreni u dugometražni igrani film koji je režirao renomirani američki režiser Martin Skorseze.

*ALT

Kada su ga devojke na plaži prepoznale, Belfort je nasmejan pozirao, a i uživao u njihovom društvu ali i u činjenici da ga prepoznaju, žele da se slikaju sa njim. Devojke u seksi bikinijima bile su zadovoljne, a cela scena podsetila je na njegov nekadašnji život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.