Sofija Vergara fotografijom iz 90-ih izazvala pometnju (FOTO)

Popularna glumica (48) prisetila se svog života iz Majamija 90-ih i postavila fotografiju iz tog vremena na Instagram.

Subota, 17.04.2021.

13:22

Izvor: B92

Sofija Vergara fotografijom iz 90-ih izazvala pometnju (FOTO)
Foto: Profimedia

Podeli:

Lepa Sofija na slici je potpuno otkrila pozadinu u tangama, što je izazvalo pregršt uzbuđenih komentara.

Za samo 15 sati Sofija je prikupila gotovo pola miliona lajkova, ali među milionima pratilaca lepe Kolumbijke našao se i mladić čija je reakcija zbunila mnoge.

Naime, najpre je Irina Šajk napisala "O, moj Bože" sa vatrenim emotikonima, a ispod Irininog komentara mladić je napisao da nije primereno objavljivati takav sadržaj u vreme ramazana.

Kada su mu ostali pratioci oštro napisali da neko s tako visokim moralnim vrednostima zapravo nema šta da traži na Instagram profilu glumice, muškarac se uvredio.

Sofija Vergara na neugodan komentar se nije ni osvrnula jer na "hejtere" ne obraća pažnju.

Karijera joj je uprkos koroni u uzlaznoj putanji, a prošle godine ju je Forbs proglasio najbolje plaćenom glumicom na svetu. Zvezda serije "Moderna porodica" prošle godine je zaradila vrtoglavih 43 miliona dolara.

Najviše je zaradila od saradnje s robnom kućom "Walmart"s kojom je pokrenula svoju modnu liniju, uključujući i farmerke koje su neverovatno prodavale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.