Učiteljica koja je bila beskućnik zaradila milion funti na OnlyFans

Britanka Eliza Rouz Votson (31), nekadašnja učiteljica, koja je živela na ulici i krala od mame kako bi preživela, zaradila je milion funti eksplicitnim fotografijama na OnlyFans, dovoljno da kupi kuću

Utorak, 20.04.2021.

15:52

Izvor: Super žena

Učiteljica koja je bila beskućnik zaradila milion funti na OnlyFans
Foto: Profimedia

Podeli:

Nekada beskućnik, Votson, koja se borila i sa zavisnošću od droge i alkohola, i krala novac od mame kako bi preživela, okrenula je svoj život naglavačke za nešto više od godinu dana. Krajem 2019. godine, Votson se pridružila ovoj platformi kako bi zaradila novac. Danas je zahvalna upravo ovoj platformi jer je održava "čistom i zdravom" i zato što je u prilici da kupi svoju kućicu iz snova.

Ali, put nije bio lak.

Kada je diplomirala psihologiju 2016. godine, Votson je počela da se bavi modelingom, uživajući u "brzom kešu", pristojnoj zaradi i žurkama. No, počela je da preteruje sa kokainom i opijatima, kao i alkoholom. Sama priznaje da je jedino o čemu je mislila novac za drogu, pa je tako uzimala čekove za posao koji ne bi odradila, krala, molila nepoznate osobe za novac.

"Nisam imala stida. Uzimala bih novac avansno za snimanja, a onda se ne bih prosto pojavila. Ništa mi nije značilo da bilo koga, čak i nepoznate ljude, pitam za 20 funti i slažem kako mi treba za autobus", kaže ona.

*ALT

Toliki zavisnik je postala, da je, očajnički tražeći piće ili drogu, a bez novca - znala da se sa nepoznatim muškarcima upozna preko FB i izmišlja svašta kako bi je oni pozvali da se vide. Odlazila bi kod njih i u 2 ujutru, samo da bi imala piće.

Od majke je često uzimala novac, izmišljajući razloge, a kada već više nije mogla da dobija koliko joj je bilo potrebno, krala je.

Kada je porodici bilo dosta njenog ponašanja, postala je beskućnik. "Nisam imala više adresu. Spavala sam po kućama prijatelja, ili nepoznatih muškaraca", ispričala je Votson.

Sve se promenilo kada ju je najpre prijatelj odveo na prvi sastanak anonimnih alkoholičara. "Već tada sam i ja bila na dnu, bila sam gotova. Počela sam da pijem i da se drogiram kao model, pijući martini i koristeći kokain, a bila na kraju sam u fazi kada bih pila najjeftinija pića samo da bih podmirila zavisnost".

Uspešno je završila program i polako počela da staje na svoje noge. Našla je i posao učiteljice, a kako ju je oduvek zanimala dečja psihologija, uklopila se lepo. Ipak, želela je da zarađuje malo više, pa je krajem 2019. lansirala svoju stranicu na OnlyFans.

"Samo sam htela da zarađujem više, da vratim mami novac koji sam joj uzimala", kaže Votson.

Počela je sa objavljivanjem fotografija iz vreme modelinga, i prvih nekoliko meseci zarađivala je tek par stotina funti mesečno da bi već u februaru prošle godine zaradila dve hiljade funti, a kada je pandemija pogodila svet, provodila je 16 sati razgovarajući sa svojim pratiocima i stigla do vrtoglave sume od 100.000 funti.

"Šta god ko mislio, nije uvek reč samo o seksi razgovorima. I žene me prate i često se raspituju o fitnes tehnikama koje primenjujem", kaže Votson.

Sa porodicom je u korektnim odnosima, iako "treba vremena da se povrati poverenje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.