Influenserka se pohvalila cipelarnikom od 18 kvadrata

Instagram influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković iz Bosne i Hercegovine, koju je Daily Star prošle godine nazvao "najglupljom influenserkom na Balkanu" zbog fotografije na kojoj je potamnela kožu u znak protesta protiv rasizma, pokazala je pratiocima kao izgleda njen prostor za obuću i odeću.

Sreda, 21.04.2021.

10:08

Izvor: Super žena

Influenserka se pohvalila cipelarnikom od 18 kvadrata
Foto: Profimedia

Podeli:

"Opet najlepša walk-in ormar po meri, onaj pravi koji zaista tako zovemo, ne ugradni ormar nego cela prostorija sa policama za cipele, onaj iz filma sa ugrađenom rasvetom, od najkvalitetnijih materijala. Mojih 18 kvadrata pažljivo čuvanih cipelica, haljinica i kaputa, ali ima i Muž Puž svoj deo, nije zapostavljen", otkrila je 36-godišnjakinja u opisu na Instagram objavi.

Kada su kupovali stan imala je samo jednu želju - da u stanu ima svoj mali raj. "Verujte u snove jer ono što sanjate može da se ostvari", dodala je Hana.

Osim izgleda ormara, pažnju je privukla i Hanina bogata kolekcija cipela. "Wow koliko cipela? Više nego u robnoj kući", primetio je jedan pratilac, dok je drugi u šali dodao kako Hana obavezno mora da krene u kupovinu. "Još mi jadna bosa hodaš... Hitno neki šoping", stoji u njegovom komentaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare