Otac i majka napravili lažni profil na Instagramu i testirali ćerku

Devojčica Maraja je smatrala da će biti sigurna ako se nađe sa nepoznatom osobom u parku.

Petak, 23.04.2021.

10:01

Izvor: B92

Otac i majka napravili lažni profil na Instagramu i testirali ćerku
Foto: Shutterstock/franz12

Podeli:

Roditelji Liza i Mark Širks iz Kalifornije prevarili su svoju ćerku nakon što su otkrili da se nalazi sa strancima koje upoznaje preko interneta.

Roditelji su bili uplašeni i užasnuti ovim saznanjem i momentalno su svoju ćerku Maraju naučili lekciji. Učestvovali su u jednoj emisiji i zajedno sa voditeljem koji je stručnjak za mreže na internetu napravili plan. Otvorili su lažni profil na Instagramu navodnog tinejdžera sa interesima sličnim onim njihove ćerke.

Lažni momak joj je poslao poruku, a ona mu je odmah odgovorila i pristala na sastanak u obližnjem parku. Kada je došla u park, tamo je nije dočekao on, već voditelj Eliot, koji se pretvarao da je jedan njegovih prijatelja. Brzo je nagovorio devojku da se nađu sa mladićem, a ogorčeni roditelji su posmatrali iz prikrajka:

"Vruće je za šetnju. Ako želiš, možemo da uskočimo u kombi, treba nam malo do tamo", rekao joj je Eliot, a Maraja je odmah pristala. U tom trenutku pojavili su se njeni roditelji.

Počela su pitanja: "Shvataš li da si upravo ušetala u smrtnu zamku? Da li ti razmišljaš uopšte? Kako si mogla da učiniš nešto ovako glupo?", pitali su zabrinuto roditelji. Maraja je smatrala da će biti sigurna ako se nađu u parku.

"Želim da znam da si sigurna. Lepa si devojka, puno je jezivih ljudi koji će pokušati da te namame", rekla joj je majka. Maraja je počela da plače i priznala je da je pogrešila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare