Žene ponovo oduševljene: Frizura Breda Pita zasenila Oskar

Dominira i u domenu lepote.

Ponedeljak, 26.04.2021.

12:52

Izvor: Super žena

Žene ponovo oduševljene: Frizura Breda Pita zasenila Oskar
Foto: Profimedia

Podeli:

Voditelj za kategoriju "najbolja sporedna glumica" je opet izmamio uzdahe pripadnicama lepšeg pola, kako svojom besprekornom pojavom, tako i stilizovanom frizurom.

Iako se nije pojavio na crvenom tepihu, a mnoge dame su ga sa nestrpljenjem očekivale, popularni glumac Bred Pit se pojavio u ulozi prezentera na 93. ceremoniji Američke filmske akademije.

U klasičnom muškom odelu i s mašnom oko vrata, ovaj šmeker koji podseća na glumce starog Holivuda, nosio je kao od šale nisku, mušku punđicu. Sa ovom frizurom malo je odstupio od pravila koja prećutno nalaže protokol, ali je i dalje izgledao elegantno i po mnogima opet savršeno.

*ALT

Harizmatičan kakav jeste, gospodin Pit je pobrao more pozitivnih komentara. "Moja kosa ne može da izgleda tako lepo i sjajno kao što je Bredov rep", "Koliko mu samo dobro stoji ovakva frizura", "Bože, koliko je lep", pisale su dame po društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.