Neki kažu da je srećnik: Živi i spava sa seksi bliznakinjama

Ben je u vezi s bliznakinjama Anom i Lusi od 2012. godine. Žele da se venčaju, ali poligamija je prema australijskom zakonu iz 1961. zabranjena. Žive zajedno kod majke od sestara

Ponedeljak, 26.04.2021.

18:00

Izvor: dailymail.co.uk

Neki kažu da je srećnik: Živi i spava sa seksi bliznakinjama
Foto: Profimedia

Podeli:

Ana i Lusi (35), jednojajčane bliznakinje iz Perta u Australiji, učestvovaće u američkom rijalitiju "Ekstremne sestre" nakon što godinama pune novinske stupce svojim ekstremnim načinom života. One imaju zajedničkog dečka Bena (40) kojeg nesebično dele već devet godina. Zajedno žive, spavaju, vode ljubav... a planiraju i da dobiju decu s njim. Za sebe govore da su one zapravo jedna osoba.

Bliznakinje su u vezi sa svojim dečkom mehaničarom od 2012. godine i žele da se venčaju, ali poligamija je prema australijskom zakonu iz 1961. zabranjena.

Njih troje žive zajedno kod majke sestara. Dele ogroman krevet zajedno, a Ben obavezno spava u sredini. Sestre svaki dan jedu jednake obroke i paze da pojedu istu količinu. Rade iste treninge. Kažu da ljubomore nema kad je Ben u pitanju.

*ALT

"U našoj vezi nema ljubomore. Ako Ben poljubi Anu, poljubiće i mene",rekla je Lusi.

"On nas prihvata takvim kakve jesmo. Ne smeta mu što se isto oblačimo i što smo stalno zajedno, ne osuđuje nas. Ben od nas dobija duplu dozu ljubavi, dvostruko više pažnje", nadovezala se Anna.

Sestre su se prvi put pojavile u javnosti i postale slavne nakon što su potrošile 250.000 dolara na estetske zahvate koji su im osigurali da budu što identičnije jedna drugoj. U 20-im godinama su stavile filere u usne, implantate u dojke, tetovirale obrve i rub usana, prošle tretman mikroiglicama koji redukuje bore i ožiljke na koži. Priuštile su sebi i ekstenzije na kosi i obrvama, laserske tretmane...

Nakon nekog vremena su shvatile da su preterale pa su odlučile da uklone tetovaže s obrva i usana i da puste da se punila u usnama razgrade.

Ovoga puta Ben je taj koji je inicirao pojavljivanje u javnosti jer je želeo da otkrije svoju stranu cele priče.

"Ben je želeo da učestvujemo u ovom rijalitiju. Ljudi žele da čuju njegov glas, kako on gleda na našu vezu i kako je živeti s dve devojke", dodala je Lucy, a prenosi "Daily mail".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.