Nikad mršavija Adel: Pevačica ne liči na sebe, fanovi u šoku

O kilogramima i liniji pevačice Adel (32) svet ne prestaje da priča.

Utorak, 27.04.2021.

10:47

Izvor: superžena

Nikad mršavija Adel: Pevačica ne liči na sebe, fanovi u šoku
Foto: Profimedia

Podeli:

Kao što je poznato britanska pop pevačica Adel je za kraći vremenski period izgubila više od pedeset kilograma, zbog čega danas izgleda gotovo neprepoznatljivo. O njenom izgledu još se polemiše, a sa trendom naglog mršavljenje je nastavila i dalje, što svedoči nedavno pojavljivanje na žurci glumca Daniela Kalua.

Iako zvaničnih fotografija nema, jer se Adel vešto krije, gosti žurke su se fotografisali sa ovom divom i postavljali amaterske slike na društvenim mrežama.

Putem Instagrama i Facebooka oglasili su se fanovi, koji su iskazali zabrinutost: "Izgleda kao da nije ona", "Lepa je, ali baš je puno smršala" - komentarisali su pratioci.

Podsetimo njen nekadašnji lični trener Pit Gerasimo je otkrio da je njena transformacija tekla lagano, "jer se okrenula zdravom načinu iskrane i važbanjima". Takođe, strani mediji ističu da na njen drastični gubitak kilograma posebno u poslednje vreme je uticao razvod i bitka za starateljsvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.