Ovi horoskopski znaci imaju najveće penise

Mnogi su se dobro zabavili a neke je naljutila lista horoskopskih znakova sa najmanjim penisima. Danas sledi jedna kojoj će se radovati muškarci rođeni u tri posebna horoskopska znaka.

Sreda, 28.04.2021.

10:55

Izvor: B92

Ovi horoskopski znaci imaju najveće penise
Foto: Profimedia

Podeli:

* Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem terapeutu ili naučnom radniku.

Astrologija kaže da zvezde određuju brojne aspekte našeg života, a seksualni život pogotovo. Osim osobina pojedinih horoskopskih znakova u krevetu, izdržljivosti i načina na koji vode ljubav, na internetu postoje brojne liste znakova koji su sa santimetrima imali najviše zvezdane sreće.

Ako je verovati takvim astrološkim blogovima i listama, koje su sastavljale i žene, stanje izgleda ovako.

Najveće penise imaju - Ribe.

Slede ih Bikovi i Škorpije.

Osim u santimetrima, Ribe prednjače i u senzibilnosti te su jako maštoviti. Bikovi su pak, nešto konzervativniji kada je reč o akciji u krevetu.

Škorpije su, sad već svi znaju, strastveni i pohotni. Međutim, često su izbirljivi kada je reč o partnerkama i ne idu sa svakom u krevet.

Da li ste u onoj drugoj grupi, proverite ovde: Ovi horoskopski znaci imaju najmanje penise

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.