Kardašijanka se ne odvaja od novog dečka, bikini sve otkrio FOTO

Kortni Kardašijan objavila jefotografiju sa novim dečkom Trevisom Barkerom i to u kupaćem koji otkriva sve njene obline.

Sreda, 28.04.2021.

11:03

Izvor: 24sata.hr

Kardašijanka se ne odvaja od novog dečka, bikini sve otkrio FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Muzičar Trevis Barker (45) je Kortni Kardašijan (42) podigao i pridržavao za stražnjicu dok ga je ona obgrlila rukama i nogama. Opis ispod slike glasio je "baš kao u raju", a komentari pretpostavljaju da se starleta pozvala na ljubavnu pesmu 'Just Like Heaven' britanskog benda The Cure.

Nova objava na Instagramu Kardašijanke prikupila je 5 miliona lajkova u rekordnom roku, a njeni pratioci su oduševljeni:

"Opsednuta sam vama! Nek neko proveri kako je Skot", našalila se jedna od pratiteljki.

Kortni i Trevis su nakon dugogodišnjeg prijateljstva započeli ljubavnu vezu koja je potvrđena početkom godine, a u poslednje vreme često objavljuju zaljubljene fotke na svojim Instagram profilima.

Kortni je našla novu ljubav nakon što je romansu sa Skotom Disikom ostavila u prošlosti. Bivši par ima troje dece, a sad su u prijateljskim odnosima i zajedno brinu o njima.

Kortni je, inače, najstarija od sestara Kardašijan i najpovučenija je od celog "klana Kardašijan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.