Lena Kovačević: Uživam u svim uskršnjim običajima

"Uskrs sam provela u krugu porodice, volim sve običaje, volim crkvene pesme", rekla je pevačica Lena Kovačević u "150 minuta" Televizije Prva.

Ponedeljak, 03.05.2021.

14:57

Izvor: TV Prva

Lena Kovačević: Uživam u svim uskršnjim običajima
Printscreen/TV Prva

Podeli:

"Rasla sam u porodici koja je verujuća. Nisu nas forsirali i primoravali ni na šta, ali sam odrasla u tom duhu. Vodila sam i crkveni hor, volim crkvenu muziku, a Uskrs volim kao praznik i uživam u svim običajima", rekla je Lena Kovačević.

Njen hit "Požuri" postao je hit u Turskoj.

"Ne verujem da razumeju o čemu pevam. Juče mi je baš jedna žena ostavila lepu poruku, kako se šokirala kada je čula moju pesmu u kolima u Istanbulu", rekla je uz osmeh Lena.

Posebno je ponosna na činjenicu da je muzikom koju je radila prethodnih godina uspela da pređe granice Srbije i regiona i da stranci reaguju lepo na balade, iako ih sve peva na srpskom jeziku.

U planu su dva dueta, jedan sa Eminom Jahović i jedan sa pevačem iz Turske.

Takođe, priprema i duet sa Gordanom Kičićem za film "Nije loše biti čovek", čiji će se deo uskoro čuti, kao tizer za film.

Pogledajte prilog u video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare