Bijonse i Džej Zi: Osvanula retka porodična fotografija FOTO

Retka porodična fotografija Bijonse, Džeja Zija i njihove dece osvanula je na internetu i oduševila fanove.

Ponedeljak, 03.05.2021.

19:17

Izvor: superžena

Bijonse i Džej Zi: Osvanula retka porodična fotografija FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Fotografiju porodice Karter, na kojoj se vidi koliko je porasla devetogodišnja Blu Ajvi, ali i trogodišnji blizanci Rumi i Sir, objavio je dugogodišnji frizer Bijonse, Nil Farina.

"Blu će uskoro biti viša od Bijonse", "Blizanci kao da su juče imali šest meseci", "Ovo je prvi put da vidim njihovu decu", "Kad su, dovraga, blizanci prohodali?", "Blu je doslovno velika sestra", "Nisam ni znao da imaju blizance", "Ovo je nemoguće", samo su neki od komentara iznenađenih fanova.

Bijonse i Džej Zi važe za jedan od najmoćnijih parova u šou-biznisu. Džej Zi je i zvanično prvi hip-hop milijarder, objavio je Forbs, nakon što je sagradio imperiju na muzici, nekretninama, modi i investicijama. Američki magazin procenio je da reper danas „vredi" milijardu dolara i da je uspeo jer nije finansirao brendove već ih je gradio.

Par uglavnom izbegava javno da priča o vezi. Uprkos tome što su stalno na meti tabloida i paparaca, prilično uspevaju da svoj privatni život zaštite.

Magazin "Tajm" ih je 2006. godine uvrstio u 100 najuticajnijih parova na svetu, a magazin "Pipl" je 4. aprila 2008. godine objavio da su se tajno venčali u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare