Tajanstveni model iz čuvene petorke danas živi sama na farmi sa četiri konja i četiri psa FOTO

Naslovna strana britanskog Voga jedna je od onih koje će uvek biti zapamćene, Na njoj su super modeli Naomi Kempbel, Kristi Tarlington, Linda Evanđelista, Sindi Kraford i do danas ovaj kvartet redovno se pojavljuje i uživa u tom statusnom simbolu. Ali peto lice, nemački model Tatjana Patic, odavno je nestala sa javne scene.

Ponedeljak, 03.05.2021.

22:15

Izvor: superžena

Tajanstveni model iz čuvene petorke danas živi sama na farmi sa četiri konja i četiri psa FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ubrzo posle ove naslovne strane, Tatjana Patic je sa ostale četiri učestvovala u video za pesmu "Freedom" Džordža Majkla, a zatim su super modeli na Versaće revijama šetale pistom uz zvuke ove pesme.

Supermodel devedesetih godina Tatjana Patic bila je jedna od najlepših žena i najangažovanijih manekenki s kraja 20. veka, krasila je više stotina naslovnih strana, ali je odavno nestala sa javne scene, odbila da učestvuje u svim projektima sa temom "zlatne ere" i danas živi mirno i povučeno na farmi.

"Nisam želela da dam sina dadilji. To sam izabrala. Svi imamo različite prioritete i to je bio moj, nisam želela da budem u avionu svaki dan", rekla je davno.

"Bilo je glamuroznih trenutaka, ali bilo je i jako naporno. Loši delovi tog posla su česta putovanja i stalni umor. Uvek sam mislila da manekenstvo nisam ja - to je samo posao. Nije me to definisalo", rekla je ona svojevremeno o manekenstvu.

Godine 2004. je rodila sina Džonasa (17), a bila je šest godina u braku sa Džejsonom Džonsonom od 2003. do 2009. godine.

Još 1989. godine otišla je da živi na ranču u Malibuu u Kaliforniji, odakle je, naravno, putovala zbog posla. No, kasnih 90-ih godina potpuno se preselila tu, da bi već 2000-ih imala konje, pse, maćke.

"Bila mi je potrebna priroda oko mene", rekla je.

Vegetarijanac je, posvećena je ekološkom aktivizmu i povremeno se odazove pozivima da učestvuje u modnim projektima, ali, kako je sama rekla "pažljivo izabranim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.