Očajni Ben Aflek: Otpratila ga nepoznata devojka, on joj poslao video "To sam ja"

Nivajn Džej objavila je u ponedjeljak, 3. maja, video na svom TikToku u kojem objašnjava kako su se ona i slavni glumac upoznali na elitnoj dejting aplikaciji "Raya".

Četvrtak, 06.05.2021.

16:48

Izvor: B92

Očajni Ben Aflek: Otpratila ga nepoznata devojka, on joj poslao video
Foto: Profimedia

Podeli:

"Sećam se kada smo se Ben i ja počeli da se dopisujemo. Onda sam pomislila da se neko lažno predstavlja pod njegovim imenom pa sam ga 'otpratila'. On mi je ubrzo nakon toga poslao video na Instagram, zbog čega sam ostala u šoku", napisala je Nivajn.

Dvostruki dobitnik Oskara snimio je video atraktivnoj devojci kako bi dokazao da se dopisivala upravo s njim.

"Nivajn, zašto si me otpratila? To sam ja!", rekao je u kratkom videu i nasmejao se.

"Ti bi se sada izgrizla od tuge jer si 'otkačila' Bena. Ali, svaka čast curo. Dobra ti je referenca za posao da ti se javio Ben Affleck i zanimao se za tebe", pisali su joj pratitelji ispod objave, a Nivajn mu je poručila: "Oprosti mi, Ben".

S druge strane, bilo je i komentara na račun Bena Afleka. "Ben moj, i ti si se gadno srozao....nema filmova, nema posla, kockarnice mu zatvorene....dosadno", "Upropastio je brak i porodicu spavajući sa dadiljom. Sad može da ganja ove plastificirane, upola mlađe na tik toku i slično. Jadno, bio je zvezda nekad".🥴

Pogledajte sami video i poruku Bena Afleka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.