U susret Danu majki: Ko su majke poznatih ličnosti FOTO

Sutra se u mnogim zemljama obeležava Dan majki.

Subota, 08.05.2021.

10:08

Izvor: B92

U susret Danu majki: Ko su majke poznatih ličnosti FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Dan majki obeležava se u 170 svetskih država, međutim ne uvek istog dana. Druge nedelje u maju, ovaj dan obeležava se u 85 država. Iako možda isti kao i svi ostali dani u godini, Dan majki je ipak poseban trenutak za sve žene koje su se ostvarile u ovoj životnoj ulozi.

U susret danu posvećenom majkama koji se u Americi i mnogim zemljama obeležava 9. maja, pripremili smo galeriju fotografija posvećenu slavnim zvezdama i njihovim mamama. A neke mame su takođe poznate ličnosti.

Gvinet Paltrou i Blajt Daner

Majka Gvinet Paltrou je takođe glumica, koja je dobila Emi nagradu za najbolju sporednu ulogu u seriji "Haf" i Toni nagradu za nastup u predstavi "Leptiri su slobodni" koja se izvodila na Brodveju.

*ALT

Emili Ratajkovski i Ketlin Balglej

Majka slavne manekenke je doktorirala engleski književnost, a svoju karijeru je ostvarila kao predavač na Kalifornijskom fakultetu u Los Anđelesu.

*ALT

Bijonse i Tina Nouls

Majka slavne pevačice je preduzenica i dizajnerka brenda "House of Dereon". Takođe, bila je prvi modni kreator u karijeri svoje ćerke Bijonse, koju na početku dizajneri nisu hteli da oblače.

*ALT

Irina Šejk i Olga

Olga je profesorka muzičkog u vrtiću, a manekenka o svom izgledu je jednom prilikom izjavila: "Tamniju put sam nasledila od oca, a plave oči od moje majke".

*ALT

Kristijano Ronaldo i Marija Dolores Santos

Portugalski fudbaler Ronaldo ima jako blisku vezu sa majkom Marijom Dolores koja je imala ogroman uticaj na njegovu karijeru. Prošle godine je majku iznenadio potpuno novim Mercedesom za portugalski Dan majki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare