Ovde je Melinda Gejts pobegla od svih: Cena 132.000 dolara na dan FOTO

U pravom malom raju, Melinda Gejts želi da preživi "oluju".

Nedelja, 09.05.2021.

10:25

Izvor: superžena

Ovde je Melinda Gejts pobegla od svih: Cena 132.000 dolara na dan FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Razvod Bila Gejtsa i njegove supruge Melinde je veliki svetski događaj i ona je odlučila da se skloni od svih. Iznajmila je rezidenciju na privatnom ostrvu za 132.000 dolara dnevno a deca joj prave društvo. Ostrvo se zove Kalivinji i nalazi se na južnoj obali Grenade na Karibima.

Par koji je u braku proveo 27 godina saopštio je u ponedeljak da se razvodi, a ovu odluku su objavili u zajedničkoj izjavi za javnost.

Međutim, kako prenosi popularni TMZ, par je prema prvim planovima informaciju o razvodu trebalo da objavi u martu kada je Melinda zapravo i iznajmila privatno ostrvo Kalivinji u Grenadi.

Prema izvorima TMZ-a, plan je od samog početka bio da Melinda i troje dece ostanu na ostrvu nakon odluke o razvodu braka.

*ALT

Ostrvo Kalivinji veličine je 80 hektara i gostima nudi 25 veličanstvenih apartmana i vikendica. Ono što je takođe interesantno, ostrvo je udaljeno pet minuta vožnje brodom od Grenade.

*ALT

Iako je bračni par saopštio da je reč o prijateljskom razvodu, izvori TMZ-a su naglasili da je porodica uglavnom stala na Melindinu stranu, pa da se u ovom slučaju ne može reći da se radi o "prijateljskom razvodu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.