Bili Ajliš oborila rekord za najbrže skupljenih milion lajkova

Bili Ajliš komentarisala je reakcije na njene fotografije u donjem vešu za "Vog", o kojima se uveliko priča poslednjih dana.

Utorak, 11.05.2021.

16:39

Izvor: B92

Bili Ajliš oborila rekord za najbrže skupljenih milion lajkova
Foto:Profimedia

Podeli:

"Mislim da me sve to samo odgovara od toga da ikad više nešto objavim. Više sam volela da objavljujem stvari kad je manje ljudi pratilo što objavljujem. Sad mi je to zastrašujuće", rekla je Bili prilikom gostovanja u emisiji "Late Show" Stivena Kolbera.

"Neverovatno je, takođe", nastavila je, "objavila sam fotku i odmah mi dolaze notifikacije da sam srušila rekord najbrže lajkovane fotke. Zatim sam objavila još jednu i dobila obaveštenje da sam srušila sopstveni rekord! Bila je to luda i čudna nedelja", rekla je Bili.

Njena objava slike sa naslovne strane "Voga" oborila je rekord za najbrže skupljenih milion lajkova, a skupila ih je za manje od šest minuta.

Pevačica se tokom emisije osvrnula i na svoj album "Happier Than Ever", koji fanovi željno iščekuju. Nazvala ga je najdražom stvari koju je dosad napravila.

Podsetimo, fotografija na kojoj je Bili Ajliš u donjem vešu na naslovnoj strani Voga skupila je više od 21 i po miliona lajkova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.