3 frizure za koje vam ne treba puno vremena

Ideje za frizure koje se najlakše održavaju su pred vama.

Četvrtak, 13.05.2021.

11:10

Izvor: B92

3 frizure za koje vam ne treba puno vremena
Foto: Shutterstock/Nina Buday

Podeli:

Ako nemate mnogo vremena da negujete i održavate kosu, stručnjaci savetuju da se opredelite za duge ili srednje dužine koje svakako zahtevaju manje održavanje od kratkih firzura. Takođe, ako razmišljate da promenite boju kose, pre se odlučite za pramenove.

Nemački frizer i stilista u domenu kose Tomas Kemper predlaže za ovaj period frizure koje izgledaju dobro i kada kosa poraste.

Zato je stepenasto ošišana kosa, jedan od njegovih predloga, jer nije zahtevna za održavanje i dobro izgleda i kad je podignuta u "mesi" punđu ili rep.

Preporučuje nijansirane pramenovi koji ne kreću od korena, jer tako mogu da traju i do 4 meseca, a da kosa ne izgleda zapušteno.

Duga kosa je još jedna opcija. Svakako da na snazi ostaju bazična pravila za negu - šamponima, pakovanjima ili balzamima, a posle pranja prosušiti kosu i "provući" četkom celom dužinom je savet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare