Mnoge iznenadio: Dečko Megan Foks objasnio zašto nosi kapljicu njene krvi oko vrata

Još u februaru je pevač objavio fotografiju priveska u kojem se nalazi kapljica krvi: "Nosim tvoju krv oko vrata", napisao je tada i šokirao pratioce.

Subota, 15.05.2021.

13:03

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Glumica Megan Foks i reper Mašin Gan Keli (MGK) počeli su da se zabavljaju prošle godine i od tada stalno ponavljaju kako su jedna duša, a dva tela i da su čekali čitavu večnost da pronađu jedno drugo.

Megan je jednom prilikom izjavila da njihov odnosi ima mitske razmere:

"Intenzitet spajanja sa njim je prosto preplavljujuć", objašnjava Megan i dodaje da "kad je nešto tako lepo i snažno nemate drugog izbora nego da posmatrate sa zahvalnošću".

Pevač je otišao u drugu krajnost i počeo je da nosi ogrlicu sa priveskom u kojem je kapljica krvi njegove devojke: "Jednom prilikom nisam mogao da putujem sa Megan i počeo sam da paničim. I ona je umesto svoje majice, kao sećanja na nju, ostavila svoj DNA", objasnio je reper u emisiji "Ellen DeGeneres Showu".

Podsetimo, u februaru je pevač objavio fotografiju priveska u kojem se nalazi kapljica krvi: "Nosim tvoju krv oko vrata", napisao je tada i šokirao pratioce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.