Prve fotografije: Lili Džejms kao Pamela Anderson

Glumica Lili Džejms, koja je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog preljubničke afere sa 20 godina starijim kolegom Dominikom Vestom, glumiće zanosnu Pamelu Anderson u seriji "Pam & Tommy". Već su se pojavile i prve fotografije sa snimanja.

Ponedeljak, 17.05.2021.

10:10

Izvor: superžena

Prve fotografije: Lili Džejms kao Pamela Anderson
Lili Džejms/Foto: Profimedia

Podeli:

Krajem prošle godine najavljeno je da će se snimati serija "Pam & Tommy", inspirisana životom slavne Pamele Anderson, a u fokusu će biti njena burna ljubavna priča sa muzičarem Tomijem Lijem.

U osam epizoda ove serije obradiće se i krađa snimka njihovog seksa, koji su napravili na medenom mesecu leta 1995. godine, koji je postao jedan od najpopularnijih snimaka pornografskog tipa devedesetih.

*ALT

Inače, snimak je ukrao električar koji je radio na renoviranju njihove vile, a to je uradio kako bi se osvetio Tomiju, koji mu nije platio za obavljeni posao.

Slavni bubnjar i atraktivna plavuša bili su u braku od 1995. do 1998, a dobili su i dvojicu sinova u tom periodu - Brendona i Dilana. Bivši supružnici nisu ni uključeni u realizaciju serije o njima.

Zanosna plavuša pre nekoliko dana rekla je da ne misli ništa dobro o seriji koja se snima.

*ALT

Posebno je zanimljiv odabir glavnih glumaca u ovom ostvarenju - uloga Pamele dodeljena je britanskoj glumici Lili Džejms, koja se proslavila u filmovima "Pepeljuga" i "Mama Mia 2".

*ALT

Tomijev lik tumačiće američki glumac rumunskih korena Sebastijan Sten.

Ovaj zgodni glumac publici je najpoznatiji iz kultnog serijala "Osvetnici", u kome je igrao negativca Zimskog Vojnika.

Na prvim fotografijama, u kojima je Lili Džejms u crvenom kupaćem kostimu, zanosne plave kose, poznatih pokreta, vidljiva je sličnost glumice sa Pamelom Anderson. No, da li je ta sličnost dovoljna, ostaje da vidimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.