Moderna Pepeljuga: Odrastala u bedi, bila u zatvoru, spasao je milijarder s kojim danas živi bajku

Nekadašnji službenik KGB-a i milijarder Aleksandar Lebedev (61) izvukao je Elenu Perminovu iz teškog života. U subotu je rodila njihovo četvrto dete, sina Sašu.

Ponedeljak, 17.05.2021.

13:18

Izvor: superžena

Moderna Pepeljuga: Odrastala u bedi, bila u zatvoru, spasao je milijarder s kojim danas živi bajku
Foto:Profimedia

Podeli:

Elena je srećne vesti podelila na svom profilu na Instagramu.

"Dobro došao, moj anđele, Saša! Neka tvoj put na ovom svetu bude pun ljubavi, sreće i prosvećenja. Počastvovana sam što ćemo zajedno ići kroz ovu avanturu života", napisala je Elena.

Elena Perminova danas za mnoge živi život iz bajke - bavi se manekenstvom, njen partner je milijarder, ima četvoro dece, uživa u luksuzu, ne mari za novac, nosi najskuplju odeću, a nekada nije imala ništa, čak ni za čokoladu.

Lepa 34-godišnjakinja rođena je u dalekom, hladnom Sibiru, a detinjstvo je provela u užasnoj oskudici, tolikoj da su joj čokolada i žvake bile gotovo nepoznanica.

U pokušajima da pobegne od nemaštine, roditeljski dom napustila je sa svega 16 godina, a vreme je provodila sa tadašnjim dečkom, sa kojim je počela da se bavi nelegalnim poslovima. Ubrzo je plavuša uhvaćena na delu dok je prodavala drogu u jednom noćnom klubu, a problemi su tu tek počeli.

Završila je u zatvoru, a presuda je bila veoma teška - čekalo ju je šest godina zatvora. Ona je izdala glavnog dilera, zbog čega je dobila brutalne pretnje smrću, a tada u Rusiji još uvek nije postojao program zaštite svedoka. Njen otac je tada otišao do Lebedeva, koji je radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta, zamolivši ga za pomoć. I zaista - on je uspeo da je izbavi iz ovog pakla.

Ovaj nekadašnji službenik KGB-a i milijarder od Elene je stariji 27 godina, ali čak ni to nije sprečilo njihovu ljubav da se rasplamsa punom snagom. No, do romanse nije došlo odman nakon njenog izlaska iz zatvora, već je trebalo da prođe neko vreme...

Perminova je karijeru modela započela tako što se fotografisala za "Plejboj", a ova rizična odluka ipak joj je otvorila vrata ka svetu visoke mode. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, a ubrzo je započela vezu sa pomenutim biznismenom, jednim od pet najbogatijih u Rusiji.

Par je u braku već 14 godina, a ljubav je krunisana i rođenjem četvoro dece. U Rusiji ih vole jer su netipičan par, bar za ljude iz visokih slojeva društva - retko kad izlaze, a najradije vreme provode kod kuće, na pecanju ili na porodičnim putovanjima. U njihov život možete da zavirite i preko profila na Instagramu, koje oboje ažurno vode i rado kače zajedničke fotografije.

Elena je osnovala i sopstvenu proizvodnju zdrave hrane, a veliki je humanitarac i često organizuje dobrotovorne akcije za pomoć deci.

Pre rođenja sina Saše, par je imao troje dece: Arinu, Nikitu i Jegora.

Elena je na Instagramu često delila fotografije sebe u trudnoći, govoreći kako je blagoslovena još jednom trudnoćom. O svom partneru Aleksandru Lebedevu je govorila:

"Izgledao je kao pravi muškarac. Snažan, u formi, džentlmen i prepametan - poput hodajuće enciklopedije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.