Maja Ognjenović: O čemu često razgovaram sa suprugom Danilom Ikodinovićem

Ona je evropska, svetska šampionka i olimpijska vicešampionka.

Utorak, 25.05.2021.

12:44

Izvor: B92

Maja Ognjenović: O čemu često razgovaram sa suprugom Danilom Ikodinovićem
Foto: B92.net

Podeli:

Dugogodišnji kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović gošća je sedme epizode potkasta "Njena pravila sa Ninom".

Kao ambasadorka evropskog prvenstva u odbojci, prvenstva koje će krajem avgusta i početkom septembra jednim delom biti održano u Beogradu, Maja kaže da je zadovoljna grupom: "Imajući u vidi da učestvuju 24 ekipe, bilo je logično da ćemo imati u grupi konkurentne timove kao što su Rusija ili Belgija".

Maja je u potkastu govorila o uspesima sa reprezentacijom koju su ona i devojke napravile, ali se osvrnula i na pauzu u karijeri 2017. godine:

"Napravila sam veliku grešku u smislu da sam posle Olimpijskih igara u Riju mislila da je to lep završetak reprezentativne priče. Imala sam sva odličiju i osetila sam da je posle 13 godina vreme da se povučem. E, onda je to malo pogrešno protumačeno, jer nisam zvanično najavila kraj", prisetila se odbojkašica.

Ona je objasnila da je u dogovoru sa selektorom odlučila da preskoči evropsko prvenstvo:

"Tačno je da sam 2017. godine sa selektorom odlučila da preskočim evropske prvenstvo, jer sam osetila veliko zasićenje. Jednostavno, nisam imala motiv, želela sam da se posvetim porodici i drugim stavarima", kaže Maja.

O sportistima i sportistkinjama u momentu oproštajnih utakmica, kao i emocijama u sportu mnogo razgovara sa svojim suprugom Danilom Ikodinovićem: "Sa Danilom često razgovaram o sportu, što o njegovom, što o mom, kao i o samim odnosima. Pre svega, na terenu, to jest u bazenu postoje velike razlike, kao i u životu."

O čemu su još pričale odbojkašica Maja Ognjenović i novinarka Nina Kolundžija pogledajte u video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare