Direktorka portala B92.net i Prva.rs Tamara Velkovski: Biramo super žene, javite se!

Kada bismo vas pitali koje osobine treba da ima super žena, šta biste rekli?

Sreda, 26.05.2021.

16:17

Izvor: B92

Direktorka portala B92.net i Prva.rs Tamara Velkovski: Biramo super žene, javite se!
Printscreen/TV Prva

Podeli:

"Treba da bude svestrana, da poštuje svoj posao, i u životu, da poštuje sve", "Hrabrost treba da bi bila jaka, ali i podrška, ne može sama", "Da zna šta hoće, da bude odlučna u tome što želi", "Inteligencija, poštenje, korektnost", "Samopouzdanje", "Da bude jaka, vredna, poštena, radna", "Žena mora biti obrazovana da bi stekla opštu kulturu, a u opštu kulturu spada način života".

Ovako su Beograđani odgovorili na pitanje šta treba da ima jedna super žena. A ukoliko vi u svom okruženju imate super mamu, super domaćicu, super šeficu, postoji mogućnost da vaša super žena postane i naša super žena. Kako je objasnila direktorka portala B92.net i Prva.rs Tamara Velkovski u "150 minuta" TV Prva - Super žena, kao deo portala B92.net, pokreće jednu lepu akciju.

"Portal B92 kao odgovaran medij u prethodne dve godine pretežno se bavio zdravljem, i nadamo se da je sada vreme da se posvetimo vedrijim temama. B92.net to radi kroz niz akcija a jedna od tih je i ova 'Biramo super ženu'. Sama akcija kreće 1. juna na podsajtu Super žena. Akcija je krenula kao inicijativa redakcije da pišemo o lepšim temama", rekla je Tamara Velkovski.

Svaka žena zaslužuje da joj se da na značaju. Divna je prilika da prijatelji, porodica, daju na značaju ženama koje im znače.

"Našu Super ženu čitaju i muškarci i žene i to je možda zanimljivo. Obraćamo se i jednima i drugima, a želimo da kroz ovu akciju čujemo i vidimo ko sve može biti super žena. Iskoristiću priliku da pozovem sve da prate B92.net i Super ženu, tamo će biti sve informacije, a imaćemo i kontakt-formular. Možete prijaviti sami sebe, a možete i nekoga za koga mislite da je super žena. To su naše mame, bake, koleginice, ćerke, medicinske sestre... Akcija zvanično kreće 1. juna, kada ćemo početi da objavljujemo priče o super ženama. Priče ćemo objavljivati svakog dana i nagradićemo one koje ostave najjači utisak", rekla je Tamara Velkovski.

Super žene biće gosti i emisije "150 minuta", emisije poznate po toplim ljudskim pričama.

"Na Super ženi, pored ženskih tema i aktuelnosti, trudimo se da damo svoj pečat. Ova akcija je jedna od naših posebnosti", rekla je Tamara Velkovski.

Poslušajte ceo razgovor u prilogu.

*ALT

Akcija "Biramo super žene"

Koliko super žena poznajete? Da li znate neku samohranu mamu koja se sa osmehom bori kroz život? Da li poznajete ženu koja je sama započela svoj posao i danas uspešno vodi svoju firmu i ima zaposlene?

Ili ženu koja se kao lavica bori sa raznim izazovima? Znate li neku nastavnicu, profesorku, medicinsku sestru ili doktorku koja treba da nosi epitet super? Ili ženu koja se bavi humanitarnim radom?

Možda neku koja ima poseban hobi ili je avanturista?

Ili jednostavno onu čija životna priča zaslužuje da se o njoj piše i priča?

Da li ste možda vi jedna od njih?

Javite nam se, tražimo super žene!

Možete se prijaviti sami ili nam prijaviti super ženu koju poznajete.

Tokom celog juna pisaćemo o super ženama, a na kraju akcije nagraditi one čije priče ostave najjači utisak na sve.

Kako da se prijavite ili prijavite nekoga koga želite?

Prijavu nam možete poslati na imejl adresu superzena@b92.net, sa kratkim opisom, odnosno, razlogom zbog čega je žena koju preporučujete super žena, sa kontakt-podacima - broj telefona, adresa i grad, fotografija ili kao poruku na našoj strani Super žena na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.