Dečko Megan Foks na crvenom tepihu ponosno pokazao duge, nalakirane nokte FOTO

Iako je poznat po svom specifičnom izgledu - plava, farbana kosa, tetovaže, pirsinzi i veoma upečatljivom stilu oblačenja ovog puta je prevazišao samog sebe, komentarisali su mnogi.

Subota, 29.05.2021.

08:42

Izvor: superžena

Dečko Megan Foks na crvenom tepihu ponosno pokazao duge, nalakirane nokte FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica Megan Foks i reper Mašin Gan Keli (MGK) počeli su da se zabavljaju prošle godine i od tada stalno ponavljaju kako su jedna duša, a dva tela i da su čekali čitavu večnost da pronađu jedno drugo. Mnogi komentarišu da par izgleda srećno, ali i da su sve više ekcentričniji!

Glumica koja pleni pažnjom gde god se pojavi, nedavno je ostala u senci svog dečka, jer je fokus ovog puta bio usmeren na njegov manikir.

Naime, kada su se prošetali crvenim tepihom pred dodelu nagrada "iHeart Radio", reper se pojavio sa dugačkim, špicastim, nalakiranim i pažljivo oslikanim noktima. Iako je poznat po svom specifičnom izgledu - plava, farbana kosa, tetovaže, pirsinzi i veoma upečatljivom stilu oblačenja ovog puta je prevazišao samog sebe, komentarisali su mnogi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.