Kejti Holms u strahu: Bivši joj sprema osvetu?

Glumica je navodno s naslednikom njujorškog restorana prekinula zbog loših predosećaja o njihovoj vezi te sumnje da je on iskorišćava samo zbog slave.

Nedelja, 30.05.2021.

12:08

Izvor: 24sata.hr

Kejti Holms u strahu: Bivši joj sprema osvetu?
Foto: Profimedia

Podeli:

Kejti Holms (42) i italijanski kuvar Emilio Vitolo nedavno su prekinuli, a njen predstavnik za odnose sa javnošću izjavio je pre dve nedelje da su se ona i sedam godina mlađi Italijan sporazumno razišli.

Američki mediji, ipak, navode da se iza prekida odvijala prava drama koja bi mogla eskalirati u javnosti. Zvezda serije “Dawson’s Creek” strahuje od osvete koju bi bivši mogao da joj napravi.

*ALT

"Vitolo je željan slave. Da bi dobio svojih pet minuta, mogao bi da otkrije neke njene tajne, kao što su detalji njenog odnosa s Tomom Kruzom, s kojim ima ćerku Suri (15)", tvrdi izvor.

Holms je navodno s naslednikom njujorškog restorana "Emilio's Ballato" prekinula zbog loših predosećaja o njihovoj vezi te baš zbog spomenute sumnje da je on iskorišćava zbog slave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare