Dete doživelo izliv besa, majka nije znala šta da radi: "Zato ne želim decu" VIDEO

Izlivi besa ili tantrumi su faza kroz koju prolazi gotovo svako dete između 1. i 3. godine. Svaki roditelj će reći da su izlivi besa kod dece neprijatni, događaju se kad ih niko ne očekuju, često bez normalnog povoda.

Ponedeljak, 31.05.2021.

10:46

Izvor: index.hr

Dete doživelo izliv besa, majka nije znala šta da radi:
Foto:Profimedia

Podeli:

Jednu takvu situaciju snimila je jedna tiktokerka. Ispred zgrade je ugledala komšinicu sa detetom. Vratile su se iz kupovine i trebalo je da uđu u zgradu. Međutim, devojčici se to nije svidelo, pa se bacila na pod i počela da vrišti. Majka je pokušala da je podigne i objasni joj da moraju kući. Nekoliko puta ju je uhvatila za ruku kako bi je sprečila da leži na putu, ali devojčica je odbijala saradnju.

Dok je tvrdoglavo nastavila da leži na asfaltu, njena očajna majka je u ruke uzela mobilni telefon da nekoga pozove. Vidno uznemirena žena nije znala šta da radi.

Snimak je izazvao brojne reakcije. Neki su odmah rekli da su takve situacije razlog "zbog kojeg ne žele da imaju decu".

"Deca danas kontrolišu roditelje. Nemoguće je išta uraditi", "Sve što treba je malo po guzi", "Ja bih otišla i ostavila je", nizali su se komentari.

Roditelji su, ipak, izrazili razumevanje.

"Imam dvoje dece i, verujte mi, kad budete imali decu - razumećete. Do tada, ne osuđujte i ne krivite majku. Ona je dobro postupila", napisala je jedna žena.

"Priča kroz koju svaka mama mora kad tad da prođe", dodala je druga.

Bilo je i onih s dobronamernim savetima.

"Dete treba pustiti da se isplače i izbaci velike emocije iz sebe. Onda će sve biti u redu."

@lzrva18

Железная женщина..

♬ оригинальный звук - lzrva

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.