Uraganke: "Mislile smo da ćemo biti u top 5, Sanji neprijatno zbog Italijana"

Predstavnice Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, grupa "Hurricane" ispričale su jesu li razočarane plasmanom i kako je Sanja Vučić doživela neprijatnost zbog Damijana Davida

Sreda, 09.06.2021.

12:42

Izvor: superžena

Uraganke:
Foto:Profimedia

Podeli:

Ksenija Knežević (25), Ivana Nikolić (26) i Sanja Vučić (27) ne kriju da su očekivale puno bolji plasman.

"Hoćeš iskreno? Mislile smo da ćemo biti bar u top 5. No kad smo videle glasanje, shvatile smo da ćemo biti poslednje. Tako da, 15. mesto je super", rekla je Ivana u jednom šou programu, u kojem su gostovale sve tri, prvi put od Eurosonga.

Na to se nadovezala Sanja koja je rekla da su devojke u jednom trenutku razmišljale i o pobedi.

"U jednom trenutku smo se sele i rekle: Devojke pa mi možemo da pobedimo", ispričala je.

Ksenija, za razliku od koleginica htela samo da prođe u veliko finale.

"Ja sam, iskreno, samo htela doći do finala jer bi bila baš sramota da nismo prošle", ispričala je Ksenija koja je u trenutku proglašenja pobednika vikala od sreće i htela odmah da čestita, ali Sanja joj je rekla "Nemoj sada".

Sanja se u Roterdamu zaljubila u italijanskog predstavnika Damijana Davida (22), za kojeg je u ranijem intervjuu rekla da je spremna da se uda.

"Ja sam na zabavan način izjavila kako mi je on simpatičan. Svidela mi se pesma. Saznala sam da ima devojku, meni je jako neprijatno", rekla je Sanja za kraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.