Upala je u pakao prostitucije i uzimala više klijenata nego što je telo moglo da izdrži

Ovo je zapravo vrlo tužna priča o mladoj ženi koja je, kaže, sama dopustila da se njeno telo pretvori u mašinu s kojom su muškarci radili šta su želeli. Danas žali zbog toga i upozorava mlade devojke da to ne rade

Četvrtak, 10.06.2021.

17:52

Izvor: dailymail.co.uk

Upala je u pakao prostitucije i uzimala više klijenata nego što je telo moglo da izdrži
Foto: Profimedia

Podeli:

"Sve je počelo kad sam odlučila da postanem 'Sugar Baby', našla sam bogatog sponzora kojem sam pravila društvo. Putovala sam u Ameriku sa njim i bila mu stalna pratnja na putovanjima dve godine", započinje ispovest Mev Mun, bivša prostituka iz Velike Britanije.

Potom se odala klasičnoj prostituciji.

"U početku sam naplaćivala 150 funti na sat i sećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Uradili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam ja držala novac u ruci", kaže Mun.

"Tih 150 funti nije apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kad ste navikli raditi za kikiriki, za tih 150 funti, to postaje neka navika", rekla je i napomenula kako je početno uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u seksualnoj industriji uticala sve negativnije na njenu sreću.

Ali, nije želela da odustane.

"Bila sam sve mršavija i mršavija. Dopuštala sam da moje samopoštovanje i dalje opada, dopuštala sam ljudima da mi čine sve gore i gore stvari", nastavila je.

Dopuštala je klijentima da postanu nasilni prema njoj uz opravdanje u svojoj glavi: "Bar to neće raditi drugim ženama"

"Situacija je svakim danom postajala sve lošija, a ja kao da sam imala neku blokadu u glavi. Živela sam više kao mašina, nego kao ljudsko biće. Znala sam tokom dana uzeti više klijenata nego što bi moje telo moglo da podnese, a zatim to isto radila šest ili sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila s tim", prisetila se.

Krajem 2019. godine obolela je infekcije gornjeg dela polnog sistema - vrata materice, jajovoda i jajnika. Bila je zavisna o marihuani i živela u stanu u centru Londona koji je morala da plaća. Sve više je, kaže, mrzela svoj život.

Znala je da nešto mora da promeni, dok još ima snage. Najpre je otišla na duhovno povlačenje, a potom je napustila London i zaklela se sama sebi da više nikad neće prodavati svoje telo.

Počela je da upozorava mlade žene na opasnosti prostitucije, koja osobu na kraju uništi psihički, fizički i duhovno. Kaže, kako to nije vredno brzo zarađenog novca.

"Znam da se ova logika može odnositi na mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao seksualni rad. Prostitucija je intimna razmena energije koja je obično jednostrana (seksualni radnik - klijent). Verujem da s klentom delite duše kad imate polne odnose. Vi uzmete delić njihove duše, a oni deo vaše", kaže.

Upozorila je kako prostitucija na mlade devojke može da ostavi teške traume, razviti PTSP i da ih onemogući da u budućnosti imaju normalan odnos s partnerom s kojim su u ozbiljnoj vezi.

"Vaše telo je neprocjenjivo i najverniji je prijatelj kojeg ćete ikada imati. Razmislite o tome, biste li prodali svoju najbolju prijateljicu prljavom kladioničaru za 10 funti mesečno ili za 150 funti pa da sat vremena s njenim telom radi šta želi i seksualno ga iskorišćava. Ne biste, jer novac toga nije vredan", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.