Za tri glave je viša od svog muža, ceo život su je zvali Banderom

"Bio je prva osoba koja se prema meni ponašala kao prema čoveku, a ne kao prema nakazi", prisetila se ova devojka.

Petak, 11.06.2021.

13:59

Izvor: 24sata.hr, super zena

Za tri glave je viša od svog muža, ceo život su je zvali Banderom
Foto: shutterstock J Walters

Podeli:

Sa 10 godina Elisane Silva iz Salinopolisa u Brazilu bila je visoka oko 175 centimetara, a danas ima 26 godina i 207 centimetara.

Celi život je, kaže, privlačila pažnju, a neretko su joj se i rugali. Kad je 2011. naišla na brižnog Francinalda (31), zaljubila se u njega bez obzira što je puno niži od nje - visok je 162 centimetra.

Venčali su se 2015. godine, a otkrila je što ju je privuklo kod njega: "Osetila sam momentalnu povezanost s njim od trenutka kad sam ga upoznala, nisam ni primećivala njegovu visinu. Francinaldo je prilično niži od mene, ali nije me bilo briga. Iako je pokazivao znatiželju zbog moje visine i stanja, nikad mi nije upućivao nikakve zle komentare, niti me osuđivao zbog mog izgleda. Bio je prva osoba koja se prema meni ponašala kao prema čoveku, a ne kao prema nakazi prirode", prisetila se.

"Iako postoji velika razlika u visini, mi to ne doživljavamo kao problem jer se volimo baš takvi kakvi jesmo i ne bismo želeli da se bilo šta promeni. Francinaldo me 2012. zaprosio iako sam bio tinejdžerka, znala sam da želim da proveden život s njim", dodala je.

Nakon venčanja su dobili sina.

"Angelo je već sad visok 94 centimetra iako ima tek tri godine, ali ne verujem da će porasti kao ja, već da će biti prosečne visine. Mislim da moje stanje nije nasledno", rekla je.

Kaže kako šalje svoje fotke modnim agencijama i nada se da će joj se neka od njih uskoro javiti. Prisetila se koliko su njeni roditelji bili šokirani, ali i koliko je rast bilo neprijatno iskustvo.

"Moji roditelji nisu visoki, pa je bio šok za celu moju porodicu što sam bila najviši član u vreme kad sam imala deset godina. Sećam se da sam osećala intenzivne bolove u kostima i veliki pritisak u glavi, što se događalo, verujem, zbog brzine kojom sam rasla, pa smo odlučili da posretimo medicinskog stručnjaka", ispričala je.

"Predložili su da napravimo nekoliko rutinskih testova, ali moja porodica nije mogla da plati medicinske troškove, pa to nije bila opcija. Međutim, nacionalna televizijska mreža javila se mojoj porodici nakon što su čuli moju priču. I 2010. godine odleteli smo u Sao Paulo gde sam se pojavila na nacionalnoj televiziji i besplatno obavila sve testove", nastavila je.

Priznaje kako joj nije bilo prijatno da bude pod okom javnosti, ali bila je srećna što je napokon saznala što se događa u njenom telu.

"Doktori su otkrili da mi na hipofizi raste benigni tumor koji je bio kriv za prekomernu proizvodnju hormona rasta i to je bio razlog mog stanja", dodala je.

"Deca u školi zvala su me "Žirafa", "Bandera" i "Gorostas"... To je jako loše uticalo na moje mentalno zdravlje tako da sam na kraju prestala da odlazim u školu. Sećam se da sam se zaključala u kuću, jer mi je bilo toliko mučno od bolnih komentara i reči koje su mi ljudi neprestalno govorili", rekla je Elisane.

"Odlučila sam da odustanem od škole i to mi je bila najteža odluka koju sam ikad morala da donesem. Želela sam da se školujem, ali znala sam da u tom okruženju neću izdržati. U to vreme sam imala 17 godina, pa moji roditelji nisu imali puno toga da kažu po tom pitanju. Bila sam izgubljena, jer nisam znala kuda dalje sa životom", rekla je.

"Danas je, kaže, srećna i ispunjena, jer ima svoju malu porodicu koja je podržava i voli", prenosi Metro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.