Naša superžena Aleksandra Mladenović gost 150 minuta

Naša superžena iz akcije "Biramo superženu" je bila gošća emisije 150 minuta na Televiziji Prva.

Petak, 11.06.2021.

15:14

Izvor: B92

Naša superžena Aleksandra Mladenović gost 150 minuta
Foto: Prt scr Prva

Podeli:

Znate već da emisija 150 minuta i sajt B92 Superžena prenose fantastične priče o ženama za koje svi treba da čuju u sklopu akcije Biramo superženu.

Ove nedelje naša superžena je Aleksandra Mladenović i sada ćete je upoznati. "Otkrila sam prilikom tuširanja malu izraslinu na grudnom košu, za koju nisam mislila da je bitno ni opasno sve dok jednom nije počela da me ometa i da me boli".

Godine 2014. otkriven joj je limfom, kada je imala 28 godina: "To nije grč, nego bol koji se kreće od grudnog koša do pazuha i bol mi je bio nejasan. Da li se leči, kad mogu da se vratim normalnom životu?", pitala se kada je bila u bolnici.

Njena najveća briga, ali i podrška je njena porodica: "Optimizam njihov i lekara, može da pokrene čoveka. Optimizam izvuče čoveka. Nakon lečenja, nisam se vratila normalnosti koja mi je bila poznata. Spoznala sam novu realnost i da budem iskrena vodim kvalitetniji život. Shatimo, koliko smo brinuli oko gluposti, sreća j eu malenim stvarima koje nas okružiju", zaključila je Aleksandra.

OVDE možete pogledati sve naše superžene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare