Jedni je vređaju, drugi je hvale: Tiktokerka pokazala kako izgleda bez šminke i zuba VIDEO

Mnoge je oduševila njena hrabrost, pa su joj postavljali pitanje kako je izgubila zube i zašto je morala da stavi zubnu protezu.

Sreda, 16.06.2021.

10:51

Izvor: Super žena

Jedni je vređaju, drugi je hvale: Tiktokerka pokazala kako izgleda bez šminke i zuba VIDEO
Fotografija: shutterstock/AlessandroBiascioli

Podeli:

"Suprug i ja smo se venčali kad smo imali 20 godina, a prvo dete smo dobili godinu dana kasnije. Tada su počeli moji stomatološki problemi. Bebama je potrebno puno kalcijuma, a moji zubi su postajali iznutra šuplji i jednostavno su pucali i ispadali", rekla je. Sa 24 godine je dobila i drugo dete i potrošila je hiljade i hiljade dolara na spasavanje zuba: "Stalno sam išla kod zubara i ukupno sam na stomatološke intervencije potrošila 16.900 dolara", zaključila je. Često objavljuje snimke na kojima pokazuje kako izgleda bez šminke i zuba. Iako je progovorila o zdravstvenim problemima koje je imala, mnogi na TikToku joj i dalje ostavljaju negativne komentare na račun izgleda: "Ovo treba biti protivzakonito", "Zbog ovog imam problema s poverenjem", "Ko tako izgleda u svojim tridesetima?", komentarišu mnogi. Sa druge strane bilo je i onih koji su uputili reči podrške: "Hrabra si jer si podelila ovo sa nama", "Svaka čast na ovom potezu", pisali su.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.