Venčali se Gven Stefani i Blejk Šelton?

Gven Stefani i kantri pevač Blejk Šelton verili su se u oktobru prošle godine.

Sreda, 16.06.2021.

12:02

Izvor: superžena

Venčali se Gven Stefani i Blejk Šelton?
Foto: Profimedia

Podeli:

Popularna pevačica sada je snimljena sa novim dijamantskim prstenom na ruci, a posle porodične proslave koju je par nedavno imao. To je bilo dovoljno svetskim medijima da se zapitaju da li se slavni par zapravo venčao.

Kako je deo medija objavio, par je izgovorio sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji u kapeli na njihovom ranču. Slavni par još nije zvanično potvrdio navode.

Par je zajedno od 2015. godine, a upoznali su se na snimanju šoua "The Voice". U tom trenutku oboje su se oporavljali od bolnih razvoda, ali su veoma brzo postali nerazdvojni. Gven je jednom prilikom priznala da je NBC dosta dorađivao snimke da bi izgledalo kao da su flertovali.

*ALT

Konkretnije iskre javile su se kada su pisali pesmu "Go Ahead, Break My Heart". Navodno joj je pevač poslao deo pesme koju je napisao i zamolio je da mu pomogne da je završi i tako je nastala numera koja je osvojila srca slušalaca.

Nakon toga, ostalo je postalo istorija, a par je ozvaničio vezu.

Pre 8 meseci, veza je krunisana veridbom, a tada je Blejk na svom profilu podelio idiličnu fotografiju i napisao: "Hvala ti što si mi spasla 2020. godinu...i ostatak mog života. Volim te. Čuo sam DA!"

Priče o njihovom venčanju podstakla je sama Gven, koja je fotografisna u šetnji sa Blejkom i njenim sinom iz prvog braka, nakon putovanja u Oklahomu, gde par ima veliki ranč. Tom prilikom svima je pažnju privukla ogromna dijamantska burma koja je sijala pored vereničkog prstena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare