Posle 25 godina, odlaze u istoriju: Ko je najlepši "Viktorijin anđeo" ikada? FOTO

Slavni brend donjeg veša "Viktorija sikret" rešio je da "odreže" svoja krila i u završi jednu eru. "Viktorijini anđeli" odlaze u istoriju, a najzgodnije modele zameniće žene sa dostignućima, kako je zvanično saopšteno danas.

Četvrtak, 17.06.2021.

16:33

Izvor: B92

Posle 25 godina, odlaze u istoriju: Ko je najlepši
Foto: Profimedia

Podeli:

Ovo jeste kraj jedne ere, jer nisu svi modeli mogli da dobiju status "anđela", koji su činili veliki deo imidža ovog brenda. Samo 36 modela, za 25 godina, zaslužilo je status "anđela".

"Viktoria sikret" započela je sa statusom "anđela" 1996. godine a prvi model koji je dobio ovu poziciju bila je Karen Mulder. Kada bi jedan od modela dobio status "anđela", ugovorom je bio u obavezi da mu brend bude prioritet - bio je zaštitno lice brenda, učestvovao je u revijama, snimao kampanje i druge angažmane stavljao u drugi plan. Ugovor je uključivao i ozbiljnu zaradu, pa su godinama "Viktorijini anđeli" bili i najplaćeniji modeli.

Ipak, promene na tržištu, problemi u kompaniji, doveli su do toga i da od 2015. godine, modeli i anđeli ne budu toliko plaćeni i da se ugovori novih "anđela" ne mere više u milionima dolara.

Kultni status svakako imaju Adrijana Lima i Žizel Bindhen, a među najpopularnijim "anđelima" su i Alesandra Ambrozio, Behati Prinslu, Kendis Svonepel, Sara Sampaio, Barbara Palvin...

Ko je za vas najlepši "Viktorijin anđeo"?

Foto: Profimedia

1. Žizel Bindšen

Foto: Profimedia

2. Sara Sampaio

Foto:Profimedia

3. Adrijana Lima

4. Kendis Svonpul

Foto:Profimedia

5. Behati Prinslu

Foto:Profimedia

6. Barbara Palvin

Foto: Profimedia

7. Alesandra Ambrozio

Foto:Profimedia

8. Karli Klos

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.