Izgledaju mladoliko, telo im je vitko: Zvezde koje su se odrekle šećera

Odolele su tortama, kolačima, čokoladicama.

Utorak, 22.06.2021.

08:27

Izvor: superžena

Izgledaju mladoliko, telo im je vitko: Zvezde koje su se odrekle šećera
Foto: Profimedia

Podeli:

Mnoge slavne ličnosti iz svoje ishrane izbacile su rafinisane šećere i tako doprinele, bar po njihovim rečima, da se osećaju i izgledaju bolje.

Adel

Pevačica je smršala zahvaljujući intenzivnim treninzima, ali je šećere sasvim eliminisala iz ishrane: "Prestala sam da pijem čaj sa šećerom, jer sam stavljala i do 20 kašičica šećera dnevno. Nakon toga jednostavno san krenula da gubim kilograme", rekla je zvezda, pevačica hita "Hello".

Kejt Hadson

Filmska zvezda je jednom izjavila da je bila veliki konzument slatkiša: "Stalno mi se jelo nešto slatko i želela sam da ispitam tu naviku". Prestala je da jede slatkiše i sada samo "voće, povrće i orašaste plodove, ali ništa prerađeno i sa rafinisanim šećerom", kazala je.

Gvinet Paltrou

Glumica smatra da trećina kalorija koje čovek unosi dolaze iz konzumiranja šećera ili belog brašna. Priznala je da se punih mesec dana odvikavala od konzumiranja šećera, ali je u tome uspela.

Džesika Alba

Savršenu figuru održava tako što izbegava slatkiše, iako ih, priznaje, obožavala. Ova lepa glumica unosi samo hranu koja ima nizak glikemijski indeks, redovno vežba. Odlučila se zbog zdravlja da iz ishrane izbaci svu žitarice, belo brašno i rafinisane šećere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.