Bogata, svadljiva i razmažena: Lamborginijeva unuka se provodi u Grčkoj, juri kvadom

Eletra Lamborgini živi klasičnim životom bogate naslednice...

Utorak, 22.06.2021.

10:52

Izvor: superžena

Bogata, svadljiva i razmažena: Lamborginijeva unuka se provodi u Grčkoj, juri kvadom
Foto: Profimedia

Podeli:

Eletra Lamborgini (27) poznata je po tome što je unuka slavnog osnivača luksuzne kompanije Feručija Lamborginija, živi klasičnim životom bogate naslednice.

Nedavno je snimljena na plažama Mikonosa, gde je uživala s prijateljicom Ludovikom Pagani. Devojke su se kupale i sunčale, a kad im je postalo vruće, otišle su vožnju kvadom po poznatom ostrvu.

Eletra, navodno voli prirodan izgled bez silikona, pa je pokazala atraktivnu liniju u kupaćem kostimu.

Takođe, zbog svog izgleda često je na meti javnosti, jednom prilikom je rekla: "Mnogi su mi govorili da sam predebela i da novcem koji imam mogu da odem na liposukciju. Ali ja nisam kao mnoge koje su se skroz izoperisale, preferiram prirodni izgled", rekla je.

*ALT

Eletra je postala poznata javnosti početkom 2015. kada se pojavila u rijalitiju "MTV's Super Shore", a zbog svog je razmaženog ponašanja je stekla nadimak italijanska Paris Hilton. Tokom emitovanja šoua otkrila je mnogi nazivaju "ubicom" zbog svadljive naravi koju je pokazala i u ovom šou.

*ALT

Bila je i u šouu "Jersey Shore", a zanimljivo je da je bila prva učesnica koja nije imala seksualne odnose pred kamerama: "Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tokom jednog izlaska", objasnila je Eletra, koja se deklariše kao biseksualka.

2019. poznata naslednica se verila sa di-džejem Afrodžekom, a par se 2020. venčao na jezeru Komo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.