Gal Gadot uživa u trudnoći, opisala svoju ljubav prema suprugu FOTO

Izraelska glumica Gal Gadot, koja sa suprugom Jaronom Varsanom čeka treće dete, uživa u svojoj trudnoći i porodičnom životu.

Ponedeljak, 28.06.2021.

13:47

Izvor: B92

Gal Gadot uživa u trudnoći, opisala svoju ljubav prema suprugu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Najpoznatija po ulozi "Wonder Woman", Gal Gadot je od 2008. godine u braku sa Varsanom, a par ima dve ćerke, devetogodišnju Almu i trogodišnju Maju.

U martu je objavila da je trudna i da sa suprugom čeka treće dete.

Nedavno je napisala divne reči svom suprugu.
"Sa tobom smo osvojili džekpot, jer si ti najdivniji otac na svetu! našim devojčicama daješ savršen primer kako muškarac treba da voli i da ima strpljenja. Bezuslovna podrška koju im daješ i osećanje da nikada neće hodati same jer si uvek tu za njih, snažna je baza za ono u šta će odrasti. Moja ljubav prema tebi raste svakog dana, posebno jer vidim kako ih inspirišeš, učiš ih, voliš i znam da će postati fenomenalne žene kakve sanjamo da će biti."

Nekadašnja mis Izraela i studentkinja prava Gal Gadot pažnju je skrenula ulogom u filmu "Brzi i žestoki", a ona je i "Čudesna žena" u novoj ekranizaciji stripova "Betman protiv Supermana: Zora pravednika".

Za intrigantnu ulogu istraživala je samostalno, a reditelj Zak Šnajder i filmski studio "Vorner bros" detaljno su je uputili u svet superjunakinje. Pre glumačke karijere, Gal Gadot se bavila i plesom, a htela je da bude koreografkinja. Životni put odveo ju je u vojsku, gde je provela dve godine, pa ne čudi da joj leže scene borbe i akcije. - "Nakon službe u izraelskoj vojsci, krenula sam na Pravni fakultet. Uskoro me je primetio reditelj iz Londona i pozvao na kasting za novu Bondovu devojku. Odbila sam, jer sam se školovala i smatrala da nisam glumica", rekla je Gal jednom prilikom.

Ipak se čini da je život za nju imao drugačije planove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare