Omiljena plavuša devedesetih sutra slavi rođendan: Najseksepilnije fotografije Pamele Anderson FOTO

Najpoznatija je po pojavljivanju na naslovnim stranama magazina Plejboj i po ulozi Si Džej Parker u "Čuvarima plaže".

Sreda, 30.06.2021.

11:26

Izvor: superžena

Omiljena plavuša devedesetih sutra slavi rođendan: Najseksepilnije fotografije Pamele Anderson FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Pamela Anderson, glumica, model, aktivistkinja za životinjska prava sutra će proslaviti 54. godinu.

Širom sveta je postala poznata kada je 1990. godine izabrana za naslovnu stranu magazina Plejboj, nakon čega se često pojavljivala na naslovnici ovog časopisa zbog čega je oborila i rekord kao najprisutnija zvezda na početnoj strani Plejboja.

Karijeru joj je obeležila uloga Si Džej Parker u seriji "Čuvari plaže", ali tokom devedesetih njen privatni život je bio u žiži javnosti.

*ALT

Naime, nakon samo 4 dana od kada je upoznala bubnjara Tomija Lija, Pamela se udala za njega na plaži i to u bikiniju. Zajedno imaju dva sina Brendona i Tomasa, a Li je bio u više navrata hapšen zbog nasilja u porodici. Buran brak je trajao tri godine do 1998.

*ALT

Takođe, bila je udata i za Kida Roka, Rika Salmona, a sada je u braku sa fudbalerom Adilom Ramijem. Glumila je u filmovima "Sirova pravda", "Bodljikava žica", "Plavuša i još veća plavuša".

*ALT

Andersonova je veganka, zagovornica borbe za prava životinja i pojavljivala se u rijalitijima kao što je Veliki brat i Ples sa zvezdama.

Nedavno su je paparaci slikali i svi su primetili da i u opuštenom izdanju izgleda više nego atraktivno.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.