Naše najpoznatije manekenke ponovo na pisti: Omaž Aleksandru Joksimoviću

Sinoć su pistom ponovo prošetale manekenke Jelena Mladenović, Ivanka Dvojaković, Irena Mišović, Marija Tarlać, Tamara Paunović i mnoge druge...

Sreda, 30.06.2021.

12:18

Izvor: Super žena

Naše najpoznatije manekenke ponovo na pisti: Omaž Aleksandru Joksimoviću
Foto: Ðorðe Tomiæ

Podeli:

Povodom obeležavanja 30 godina kontinuiranog rada i postojanja, Modni studio Click sinoć je na platou ispred Muzeja primenjene umetnosti prikazao specijalnu reviju kojom je odao priznanje, nedavno preminulom, legendarnom modnom kreatoru Aleksandru Joksimoviću.

Omaž Joksimovićevom radu je predstavljen kroz kreacije naših najznačajnijih domaćih modnih autora kao što su Dragana Ognjenović, Igor Todorović, Doda Komad, Gordana Ćirić Krstić, Predrag Nerić, Aleksandra Lalić, Budislava Keković, Vesna Kracanović, Sonja Krstić i koji su, inspirisani Joksimovićevim kolekcijama, od Simonide, Proklete Jerine do kolekcije Vitraž, Mozaik, Ptice, realizovali unikatne modele.

Modele su nosili manekeni svih generacija od vremena kada je stvarao Aleksandar Joksimović do danas.

Pistom su ponovo prošetale Jelena Mladenović, Ivanka Dvojaković, Irena Mišović, Marija Tarlać, Tamara Paunović ali i uspešne umetnice, glumice, novinarke.

Revija je realizovana u saradnji sa Muzejom primenjene umetnosti uz podršku Centra beogradskih festivala Cebef i uvod je u izložbu o radu Aleksandra Joksimovića koja je planirana za jesen u muzeju Primenjene umetnosti, a kreacije sa ove revije će biti deo izložbene postavke.

Tamara Paunović

*ALT

Barbara Tatalović

*ALT

Milica Lešić

*ALT

Marija Tarlać

*ALT

Jelena Mladenović

*ALT

Ivanka Dvojaković

*ALT

Irena Mišović

*ALT

Glumica Lena Bogdanović

*ALT

Novinarka Duška Jovanić

*ALT

*ALT

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare